Politica de confidențialitate pentru website-ul https://reparatiiiphonecluj.ro

Ultima actualizare: [22.06.2023]

Această Politică de confidențialitate descrie modul în care ABOUTMYPHONE S.R.L. (denumită în continuare “noi”, “ne” sau “compania”) colectează, utilizează și protejează informațiile personale pe care le furnizați atunci când utilizați website-ul nostru https://reparatiiiphonecluj.ro (denumit în continuare “website-ul”). Vă rugăm să citiți cu atenție politica de confidențialitate pentru a înțelege modul în care colectăm, utilizăm și protejăm informațiile dumneavoastră personale.

  1. Informații colectate

1.1. Informații furnizate de dumneavoastră: Pentru a utiliza anumite funcționalități ale website-ului nostru, vă putem solicita să ne furnizați anumite informații personale, cum ar fi numele, adresa de e-mail, numărul de telefon și adresa poștală. Aceste informații sunt colectate în mod voluntar de către dumneavoastră atunci când decideți să le furnizați.

1.2. Informații colectate automat: Atunci când accesați și utilizați website-ul nostru, putem colecta automat anumite informații non-personale, cum ar fi adresa IP, tipul de browser, versiunea sistemului de operare și activitatea de navigare pe website. Aceste informații sunt colectate în mod automat prin utilizarea tehnologiilor standard, precum cookie-urile și fișierele de jurnalizare a serverului.

  1. Utilizarea informațiilor

2.1. Utilizarea informațiilor personale: Utilizăm informațiile personale colectate pentru a vă oferi serviciile și produsele solicitate, pentru a răspunde la întrebările și solicitările dumneavoastră, pentru a vă trimite comunicări administrative sau promoționale relevante și pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră pe website-ul nostru.

2.2. Utilizarea informațiilor non-personale: Informațiile non-personale colectate pot fi utilizate în scopuri statistice, pentru a analiza și îmbunătăți website-ul nostru, precum și pentru a personaliza conținutul și publicitatea afișate pe website.

  1. Divulgarea informațiilor către terțe părți

3.1. Furnizori de servicii: Putem dezvălui informații personale terțelor părți care ne furnizează servicii în numele nostru, cum ar fi procesarea plăților, gestionarea și îmbunătățirea website-ului și trimiterea comunicărilor de marketing. Acești furnizori de servicii au acces la informațiile personale strict în scopul furnizării serviciilor respective și sunt obligați să le

protejeze în conformitate cu politica noastră de confidențialitate.

3.2. Cerințe legale: Putem dezvălui informații personale dacă suntem obligați să o facem în conformitate cu legea sau în cazul în care considerăm de bună-credință că dezvăluirea este necesară pentru a proteja drepturile noastre, pentru a respecta un proces legal sau o cerere guvernamentală, sau pentru a investiga fraude sau activități ilegale.

  1. Securitatea informațiilor

Compania depune eforturi pentru a proteja informațiile personale împotriva accesului neautorizat, utilizării sau divulgării neautorizate. Cu toate acestea, nu putem garanta securitatea absolută a informațiilor transmise prin internet. Orice transmitere a informațiilor personale se face pe propriul risc.

  1. Drepturile dumneavoastră

Conform legislației în vigoare privind protecția datelor, aveți dreptul de a solicita accesul la informațiile personale pe care le deținem despre dumneavoastră, de a solicita rectificarea sau ștergerea acestor informații, precum și de a exercita alte drepturi prevăzute de lege. Pentru a exercita aceste drepturi sau pentru orice întrebări sau solicitări legate de politica noastră de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de contact de mai jos.

  1. Contact

Dacă aveți întrebări, comentarii sau solicitări referitoare la politica noastră de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@reparatiiphonecluj.ro sau la numărul de telefon

ABOUTMYPHONE S.R.L.
CUI: 45326610
Număr registrul comerțului: J12/5963/2021
Adresa: JUD. CLUJ, SAT FLOREŞTI COM. FLOREŞTI, STR. URUSAGULUI, NR.32F, ET.3, AP.36

Vă rugăm să rețineți că această politică de confidențialitate poate fi actualizată periodic. Vă recomandăm să consultați această pagină periodic pentru a fi la curent cu eventualele modificări.