Inlocuire display iphone


Dacă ecranul iPhone-ului tău s-a spart sau are probleme de afișare, nu-ți face griji! Oferim servicii de înlocuire a display-ului iPhone-ului, asigurându-ne că vei avea un ecran nou, clar și funcțional. Echipa noastră de experți în reparații iPhone utilizează piese de înaltă calitate și tehnici de încredere pentru a-ți aduce dispozitivul la starea sa inițială. 

Inlocuire baterii iphone


Dacă bateria iPhone-ului tău începe să se descarce rapid sau nu mai păstrează încărcarea așa cum ar trebui, noi suntem aici pentru tine. Oferim servicii profesionale de înlocuire a bateriei iPhone.Echipa noastră de experți tehnicieni se va asigura că bateria ta veche este înlocuită cu una nouă de calitate, astfel încât să poți să-ți folosești iPhone-ul pe toată durata zilei.

Laminare sticla display  Inlocuire sticla display 


Laminarea sticlei display pentru iPhone este o soluție excelentă pentru a-ți proteja ecranul de zgârieturi și lovituri. Prin aplicarea unui strat subțire de sticlă de protecție, ecranul devine mai rezistent și mai durabil.

Dacă sticla displayului iPhone-ului tău s-a crăpat sau s-a deteriorat, inlocuirea ei este o opțiune potrivită pentru a-ți reda telefonul la starea inițială. 

Inlocuire sticla carcasa tehnologie laser 


Cu ajutorul tehnologiei laser avansate, oferim servicii profesionale de înlocuire a sticlei carcasei iPhone-ului. Echipa noastră de experți calificați utilizează metode precise și de înaltă precizie pentru a îndepărta sticla deteriorată și a instala una nouă în loc. Prin această operațiune, vei reda aspectul impecabil al telefonului tău, eliminând zgârieturile, fisurile sau alte defecte ale sticlei carcasei.

Ce ne deosebeste de concurentaparallax background