In momentul in care pornesti calculatorul, dispozitivul se aprinde, insa monitorul ramane negru? Acesta poate fi un semn ca ai o problema cu monitorul sau cu placa video.

Pentru a determina care este problema, conecteaza monitorul la un alt dispozitiv. Daca acesta ramane negru, sunt mari sanse ca monitorul sa fie defect si sa ai nevoie sa il repari sau sa il inlocuiesti.

Daca monitorul functioneaza, problema poate fi legata de placa video a calculatorului. Incearca sa conectezi un alt monitor la calculator. Daca si acesta ramane negru si nu se vede nimic pe el, problema poate fi localizata in placa video.

Pot fi numeroase cauze si potentiale defectiuni ale placii video. Pentru a stabili exact care este problema, este important sa ajungi cu dispozitivul la un service specializat.

La service-ul IphoneZone, specialistii nostri sunt pregatiti sa te ajute cu problema calculatorului tau. Avem o experienta de peste 20 de ani in repararea dispozitivelor precum PC-uri, laptopuri si telefoane mobile.

Cum decurge procesul de reparare in service-ul IphoneZone

In momentul in care vii cu dispozitivul in sediul nostru, primul lucru de care ne ocupam este diagnosticarea corecta a problemei. Este una din cele mai importante etape ale procesului de reparare.

Analizam starea calculatorului si discutam cu tine despre dificultatile pe care le-ai intampinat in folosirea lui.

Dupa ce am stabilit problema, trecem la alegerea solutiei potrivite. In tot acest timp, iti oferim explicatii despre ce presupune repararea aparatului, cat dureaza si ce fel de costuri implica.

Reparatia dispozitivului este executata cu mare atentie, rabdare si indemanare. Ne dorim ca tu sa pleci din sediul nostru cu aparatul reparat, functional.

Beneficiile repararii calculatorului in service-ul IphoneZone Cluj

Vii cu dispozitivul tau intr-un service cu peste 20 de ani experienta

Avem o experienta de lucru in domeniu de peste 20 de ani. In tot acest timp, am vazut cum tehnologia a evoluat. Schimbarile sunt constante si dese. Noile modele de laptopuri si PC-uri sunt mai performante si vin cu noi functii.

Ele vin si cu probleme mai complexe. Pentru a le rezolva, am invatat sa ne adaptam schimbarilor si sa fim creativi in gasirea de noi solutii.

Iti punem la dispozitie o gama larga de servicii

Specialistii nostri se ocupa de numeroase probleme ale dispozitivelor. Executam reparatii hardware si software. Serviciile noastre includ:

  • Instalare sistem de operare
  • Recuperare de date de pe HDD/SSD
  • Instalare memorie RAM
  • Instalare a sursei de alimentare
  • Revizie tehnica a calculatorului
  • Reparatii placa video a PC-ului sau a laptopului
  • Reparatii placa de baza a PC-ului sau a laptopului
  • Inlocuire tastatura pentru laptopuri
  • Inlocuire display pentru laptopuri
  • Reballing laptopuri

Folosim aparatura performanta si metode moderne pentru repararea dispozitivelor

In service-ul IphoneZone, folosim aparatura performanta si metode moderne pentru repararea dispozitivelor.

Suntem la curent cu noutatile din industrie si cu cerintele pietei. Acest lucru ne ajuta sa le oferim clientilor serviciile de care au nevoie.

Obiectivul nostru este sa iti oferim minim o solutie la problema ta.

Iti oferim garantia lucrului bine facut la toate serviciile noastre

Primesti garantia lucrului bine facut la toate serviciile noastre. Aceasta este una din valorile IphoneZone.

Tu vii la noi cu o problema, iar specialistii nostri fac tot ce pot pentru a te ajuta. Analizam starea aparatului, iti oferim explicatii si solutii pentru repararea lui.

Ai o problema la calculatorul tau?
Contacteaza-ne si iti garantam ca te putem ajuta!