Nu merge tastatura la laptop si ai constant probleme in folosirea ei? Indiferent ca ai probleme doar cu cateva taste sau cu intreaga tastatura, acestea fac dificila folosirea laptopului in general.

Cauza problemei poate fi reprezentata de o conexiune intrerupta intre tastatura si placa de baza, o problema a placii de baza sau o defectiune a tastaturii. Fiecare din aceste situatii necesita o anumita solutie si proces de reparatie.

Pentru a stabili clar cu ce fel de problema te confrunti, este important sa ajungi cu laptopul intr-un service specializat. Un specialist analizeaza starea dispozitivului tau, iti spune cu ce problema te confrunti si cum poate fi rezolvata.

La service-ul IphoneZone, specialistii nostri sunt pregatiti sa te ajute cu problema dispozitivului tau. Suntem orientati pe a gasi solutii si avem o experienta de lucru in domeniu de peste 20 de ani.

Cum decurge procesul de reparatie al laptopului in service-ul IphoneZone

Procesul de reparatie incepe cu diagnosticarea corecta a problemei. Aceasta este una din cele mai importante etape. Stabilim daca ne confruntam cu o problema complexa sau cu una ce necesita doar o mica reparatie.

Analizam cu atentie starea dispozitivului tau si discutam cu tine despre dificultatile pe care le-ai intampinat in folosirea lui.

Dupa ce am stabilit care este problema, alegem solutia potrivita. Iti explicam ce presupune reparatia, cat timp dureaza si ce fel de costuri implica.

Ultima etapa consta in reparatia propriu-zisa. Aceasta este executata cu mare atentie, rabdare si indemanare de specialistii nostri. Ne dorim ca, la finalul procesului, tu sa te bucuri de un dispozitiv reparat si functional.

Beneficiile repararii laptopului in service-ul specializat IphoneZone Cluj

Apelezi la serviciile unui service cu peste 20 de ani experienta

Experienta este unul din elementele cheie in service-ul IphoneZone. De peste 20 de ani, lucram in domeniu si ne ocupam de repararea telefoanelor mobile, laptopurilor si PC-urilor.

In tot acest timp, am vazut cum tehnologia a evoluat. Au aparut noi modele de dispozitive, cu noi functii si aplicatii.

In acelasi timp, si problemele au tinut pasul cu schimbarile. Acestea au devenit tot mai complexe.

Am invatat sa ne adaptam schimbarilor si sa gasim solutii la noile probleme.

Iti oferim o gama larga de servicii

In service-ul nostru, iti oferim o gama larga de servicii de reparare a laptopurilor si PC-urilor. Ne ocupam atat de problemele hardware, cat si de cele software. Serviciile noastre includ:

 • Instalare sistem de operare
 • Devirusari laptopuri / PC-uri
 • Recuperare de date de pe HDD/SSD
 • Instalare memorie RAM
 • Instalare a sursei de alimentare
 • Revizie tehnica a calculatorului
 • Reparatii placa video a PC-ului sau a laptopului
 • Reparatii placa de baza a PC-ului sau a laptopului
 • Inlocuire tastatura pentru laptopuri
 • Inlocuire display pentru laptopuri
 • Reballing laptopuri
 • Reballing placi video

Folosim aparatura performanta si metode moderne pentru repararea dispozitivelor

Specialistii IphoneZone folosesc aparatura performanta si metode moderne pentru repararea dispozitivelor.

Ne dorim sa le oferim clientilor nostri serviciile de care au nevoie. Din acest motiv, suntem la curent cu noutatile industriei si cu cerintele pietei.

Primesti garantia lucrului bine facut la toate serviciile noastre

Iti oferim garantia lucrului bine facut la toate serviciile noastre. Este una din valorile service-ului IphoneZone.

Tu vii la noi cu o problema, iar specialistii nostri fac tot ce pot pentru a te ajuta. Analizeaza starea dispozitivului tau, iti explica problema cu care te confrunti si ce solutii ai.

Ai o problema cu tastatura laptopului?
Contacteaza-ne si iti garantam ca te putem ajuta!