Ai o problema la calculator si este nevoie sa ajungi intr-un service specializat pentru a o rezolva?

Indiferent de problema pe care o ai, un lucru este sigur. Vrei sa alegi un service de incredere si sa iti lasi dispozitivul pe mainile unor profesionisti.

In service-ul IphoneZone, specialistii nostri sunt pregatiti sa te ajute cu problema calculatorului tau. Avem o experienta de lucru in domeniu de peste 20 de ani si am reparat diferite modele de PC-uri si laptopuri. Suntem orientati pe gasirea de solutii si cautam constant noi modalitati de rezolvare a problemelor.

In plus, noi iti oferim garantia lucrului bine facut. Fiecare serviciu este executat cu cea mai mare atentie si indemanare. De la noi pleci multumit si cu un dispozitiv reparat.

Cum decurge procesul de reparare al calculatoarelor la IphoneZone

Procesul de reparare incepe cu diagnosticarea corecta a problemei. Aceasta este una din cele mai importante etape in care vedem daca avem de a face cu o mica eroare sau cu o defectiune mai complexa.

Analizam starea dispozitivului si discutam cu tine despre dificultatile pe care le-ai intampinat in folosirea lui.

Urmatoarea etapa consta in alegerea solutiei potrivite. Iti explicam ce presupune aplicarea ei, cat timp dureaza reparatia si ce fel de costuri implica.

Reparatia propriu-zisa reprezinta ultima etapa a procesului. Aceasta este executata cu mare atentie, rabdare si indemanare. La final, ne dorim ca tu sa te bucuri de un dispozitiv functional.

Beneficiile repararii calculatorului in service-ul specializat IphoneZone Cluj

Apelezi la serviciile unui service cu peste 20 de ani experienta

In toti acesti ani, am vazut cum tehnologia a evoluat. Industria calculatoarelor s-a dezvoltat si este intr-o continua schimbare. Noi modele de PC-uri si laptopuri apar constant si sunt tot mai performante.

In acelasi timp, si problemele dispozitivelor au devenit tot mai complexe. Am invatat sa ne adaptam schimbarilor si sa venim cu noi solutii pentru rezolvarea problemelor.

Iti punem la dispozitie o gama diversa de servicii

In service-ul IphoneZone, iti oferim o gama diversa de servicii de reparare a calculatoarelor. Ne ocupam atat de problemele hardware, cat si de cele software. Serviciile noastre includ:

 • Instalare sistem de operare
 • Devirusari laptopuri / PC-uri
 • Recuperare de date de pe HDD/SSD
 • Instalare memorie RAM
 • Instalare a sursei de alimentare
 • Revizie tehnica a calculatorului
 • Reparatii placa video a PC-ului sau a laptopului
 • Reparatii placa de baza a PC-ului sau a laptopului
 • Inlocuire tastatura pentru laptopuri
 • Inlocuire display pentru laptopuri
 • Reballing laptopuri
 • Reballing placi video

Specialistii nostri folosesc metode moderne si aparatura performanta pentru repararea dispozitivelor

Probabil ai citit online despre diferite metode de reparare a calculatoarelor chiar la tine acasa. Unele iti recomanda folosirea unor unelte ce le ai la indemana.

In timp ce unele erori se rezolva cu un simple se rezolva cu un simple restart, alte defectiuni au nevoie de o reparatie complexa.

Specialistii IphoneZone folosesc metode moderne si aparatura performanta pentru repararea dispozitivelor. Suntem la curent cu noutatile din industrie si cu cerintele pietei. Acest lucru ne ajuta sa le oferim clientilor serviciile de care au nevoie.

Primesti garantia lucrului bine facut

Aceasta este una din valorile noastre de baza. Iti oferim garantia lucrului bine facut la toate serviciile noastre.

Tu vii la noi cu o problema, iar specialistii nostri fac tot ce pot pentru a te ajuta. Analizam starea dispozitivului, iti explicam cauza si cum putem rezolva problema.

Ai nevoie de o reparatie a calculatorului?
Contacteaza-ne si iti garantam ca te putem ajuta!