Ai probleme cu display-ul sau cu sunetul laptopului tau? Dispozitivul tau nu se mai aprinde sau s-a virusat?
Indiferent de problema cu care te confrunti, este important sa ajungi cu laptopul intr-un service specializat de calculatoare. Aici poti afla exact care este problema si primesti solutia potrivita pentru a o rezolva.
Service-ul IphoneZone Cluj este pregatit sa te ajute cu problema laptopului tau. Specialistii nostri iti repara dispozitivul cu grija, atentie si indemanare. Obiectivul nostru este sa iti oferim minim o solutie la problema ta.

Ce presupune repararea laptopului la service-ul IphoneZone

Totul incepe cu diagnosticarea laptopului. Aceasta este o etapa cruciala in repararea dispozitivului. Poate determina daca laptopul are nevoie de o reparatie simpla de cateva minute sau una complexa.
Stabilim care este problema si cauza ei. Analizam starea dispozitivului si discutam cu tine despre dificultatile pe care le-ai intampinat in folosirea lui.
Dupa ce a am stabilit clar care este problema, ne orientam pe solutie. Reparatia este executata cu indemanare si atentie pentru ca, la final, sa te bucuri de un dispozitiv functional.
In tot acest timp, iti oferim explicatii si iti raspundem la intrebarile legate de procesul de reparatie. Iti oferim detalii clare despre durata si costurile acestuia.

Beneficii pe care le primesti daca vii cu laptopul la IphoneZone Cluj

In momentul in care ai nevoie de o reparatie a laptopului, vrei sa fii siguri ca alegi un service de incredere. Iti doresti ca specialistii sa rezolve problema, iar tu sa te bucuri la final de un laptop functional.
IphoneZone este service-ul unde poti veni pentru a rezolva numeroase probleme ale laptopului. Iata care sunt beneficiile pe care le primesti daca vii la sediul nostru.

Vii cu laptopul intr-un service cu peste 20 de ani experienta in domeniu

In cei peste 20 de ani experienta, am vazut cum tehnologia a evoluat. S-au dezvoltat noi dispozitive, cu mai multe functii.
In acelasi timp, si problemele aparatelor au devenit mai complexe. Ne-am adaptat schimbarilor si am invatat sa gasim noi solutii pentru a rezolva problemele.

Iti oferim o gama larga de servicii

Service-ul nostru iti pune la dispozitie o gama larga de servicii de reparare a laptopurilor si PC-urilor. Ne ocupam atat de problemele hardware, cat si de cele software. Serviciile noastre includ:

 • Update al BIOS-ului calculatorului
 • Instalare sistem de operare
 • Recuperare de date de pe HDD/SSD
 • Instalare memorie RAM
 • Revizie tehnica a calculatorului
 • Reparatii placa video a PC-ului sau a laptopului
 • Reparatii placa de baza a PC-ului sau a laptopului
 • Inlocuire tastatura pentru laptopuri
 • Inlocuire display pentru laptopuri
 • Instalare imprimanta
 • Instalarea sursei de alimentare
 • Reballing laptopuri

Folosim aparatura performanta si metode moderne pentru repararea laptopurilor

Specialistii nostri sunt la curent cu noutatile din industria calculatoarelor. Acest lucru ne ajuta sa intelegem mai bine problemele clientilor si sa le oferim serviciile de care au nevoie.
Folosim aparatura performanta si metode moderne pentru repararea laptopurilor. Obiectivul nostru este sa iti oferim minim o solutie la problema ta.

Iti oferim garantia lucrului bine facut la toate serviciile noastre

Una din valorile service-ului nostru este garantia lucrului bine facut. Iti oferim aceasta garantie la toate serviciile noastre.
Tu vii la noi cu o problema, iar specialistii nostri fac tot ce pot pentru a te ajuta. Reparatiile sunt executate cu grija si atentie pentru a obtine un dispozitiv functional la final.

Ai nevoie de o reparatie a laptopului tau?
Contacteaza-ne si iti garantam ca te putem ajuta!

Reparatii laptop Cluj