Este posibil ca la un moment dat sa fii nevoit sa schimbi sursa de alimentare a PC-ului tau.

Sursele de alimentare se pot defecta sau arde in timp. Acest lucru se intampla datorita fluctuatiilor mari de energie, patrunderea umezelii in unitate si a depunerilor mari de praf.

In momentul in care apar primele semne ca sursa de alimentare ar putea fi defecta, este bine sa apelati la un service specializat pentru a vedea care este problema si daca este nevoie sa o schimbati.

Ce presupune instalarea unei surse de alimentare pentru PC

Procesul de instalare a sursei de alimentare incepe cu indepartarea sursei vechi. Aceasta se deconecteaza de la toate cablurile si este scoasa din unitate.

Noua sursa de alimentare se pune in locul celei vechi si se conecteaza cablurile corespunzator. Este esential ca toate legaturile sa fie facute corect si sursa sa fie bine fixata in locurile ei.

Procesul este unul relativ simplu, insa necesita atentie. Conectarea gresita nu va permite functionarea corespunzatoare a acesteia. In momentul in care aprindeti PC-ul, daca una din componente nu este alimentata, vei primi un avertisment.

Beneficiile apelarii la service-ul specializat IphoneZone pentru instalarea sursei de alimentare

In momentul in care apelezi la un service pentru a te ajuta cu problema PC-ului tau, vrei sa fii sigur ca ajungi cu aparatul intr-un loc de incredere.

La IphoneZone, specialistii nostri sunt pregatiti sa te ajute cu problema ta. Iti oferim informatii la nelamuririle pe care le ai legat de dispozitivele tale. Cautam sa iti oferim raspunsuri utile la intrebarile tale.

Obiectivul nostru este sa iti oferim minim o solutie la problema ta.

Iata care sunt beneficiile pe care le primesti daca vii cu dispozitivul la sediul IphoneZone Cluj.

Apelezi la serviciile unui service cu peste 20 de ani experienta

In cei peste 20 de ani, am observat cum tehnologia a evoluat si am luat parte la aceste schimbari. Am vazut cum dispozitivele au devenit mai performante, au aparut noi modele cu diferite functii.

In acelasi timp, si problemele dispozitivelor au devenit mai complexe. Ne-am confruntat cu situatii in care a trebuit sa venim cu noi solutii pentru problemele aparatelor.

Am invatat sa ne adaptam schimbarilor, sa fim creativi, pentru a le oferi clientilor serviciile de care au nevoie.

Iti oferim indrumare si iti explicam procesul de reparare sau mentenanta

La IphoneZone, iti explicam clar care este problema dispozitivului tau si care este cea mai buna solutie de rezolvare a acesteia.

Tot procesul incepe cu diagnosticarea corecta a problemei. Analizam cu atentie dispozitivul si te intrebam despre problemele pe care le-ai intampinat in folosirea lui.

Apoi, stabilim cauza problemei si solutia. Iti explicam ce presupune procesul de reparare, care este durata si ce fel de costuri presupune.

Iti punem la dispozitie o gama larga de servicii

Iti oferim numeroase servicii de reparare a PC-urilor si laptopurilor. Iata cateva din serviciile noastre:

  • Recuperare de date de pe HDD/SSD
  • Reinstalarea a sistemului de operare Windows
  • Instalare memorie RAM
  • Revizie tehnica a calculatorului
  • Reparatii placa video a PC-ului sau a laptopului
  • Reparatii placa de baza a PC-ului sau a laptopului
  • Inlocuire tastatura pentru laptopuri
  • Inlocuire display pentru laptopuri
  • Instalare imprimanta

Primesti garantia lucrului bine facut la toate serviciile noastre

Iti oferim garantia lucrului bine facut pentru toate serviciile noastre.

Fiecare lucrare este realizata cu mare atentie si grija. La final, ne dorim ca tu sa pleci din service-ul nostru cu un dispozitiv functional.

Ai nevoie sa iti instalezi o noua sursa de alimentare?
Contacteaza-ne si iti garantam ca te putem ajuta!